Avís legal

Avís legal

Bar Canigó

Queda prohibit, sense el permís previ del titulars del Bar Canigó, la reproducció, retransmissió, còpia, cessió o difusió, total o parcial, de la informació i material contingut en aquesta pàgina, qualsevol que fos la seva finalitat i el mitjà utilitzat per a això.

Queda prohibit realitzar qualsevol manipulació o alteració de la pàgina Web, sense el previ consentiment dels titulars del Bar Canigó. En conseqüència, els titulars del Bar Canigó no assumeixen cap responsabilitat que es pugui derivar de la manipulació del contingut de la pàgina Web per tercers. Els titulars del Bar Canigó rebutgen la responsabilitat que es derivi de la dolenta utilització dels continguts i es reserven el dret a actualitzar-los quan vulguin, a eliminar-los, limitar-los o impedir l'accés a ells de manera temporal o definitiva.

Els titulars del Bar Canigó rebutgen la responsabilitat sobre qualsevol informació no elaborada per Bar Canigó o no publicada sota el seu nom de forma oficial. De manera especial, rebutja la responsabilitat sobre la informació continguda en les pàgines Web de terceres persones connectades per enllaços (links), amb la pàgina Web: www.barcanigo.com

Les fotos i el contingut podran ser reproduïts per agències d'informació, mitjans de comunicació i pàgines d'Internet, sempre que se citi la font: www.barcanigo.com

Els titulars del Bar Canigó no es fan responsables dels possibles errors de seguretat que es poguessin produir pel fet d'utilitzar ordinadors infectats amb virus informàtics o de les conseqüències que es poguessin derivar del mal funcionament del navegador o per l'ús de versions no actualitzades d'aquest. Els titulars del Bar Canigó no es fan responsables de la informació "aliena" a ella continguda en aquesta pàgina web, ni de les manifestacions que a través de la mateixa puguin realitzar els seus usuaris.

www.barcanigo.com és l'única pàgina web oficial del Bar Canigó ubicat al Carrer Verdi 2 de Barcelona.